Sfanta Manastire Sinaia se afla situata in orasul Sinaia, str. Manastirii nr. 2, jud. Prahova | Tel: +40 (0) 244 317 917

RUGACIUNEA DE MIERCURI

Doamne Atotputernice si Atotîndurate! Îmi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfânta Fecioara în pestera si ai fost vândut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, îndura-Te de mine, pacatosul!
Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa, ca ma întristez pentru ca Te-am întristat, si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar. La Tine, Prea Bunule Mântuitor, am toata speranta, si cred ca Tu, care din iubire de oameni ai primit sa fii vândut pentru noi, Te vei îndura si de mine acum, ca sa ma mântuiesti de chinurile cele de veci, si sa ma învrednicesti Împaratiei Tale.
Nu Te departa de la mine Doamne, si ajuta-mi, ca în toate sa fac voia Ta, si sa nu Te mai rastignesc în toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma învrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: Iertate sa-ti fie pacatele… Amin.